Puur Natuur Achterhoek

Open dag 2013

NFN Keurmerk Prettig bloot
 
  Home
  Wie zijn wij
  Wat doen wij
  Lid worden
  Nieuws en archief
  Publicaties
  Links
  Contact
   
 

15 september 2013

Persbericht - Lekker zwemmen in je blootje

De zomer loopt langzaam ten einde. Wat hebben we weer heerlijk veel buiten in ons blootje kunnen zwemmen. Naturistische zwemvereniging “Puur Natuur Achterhoek” verlengt het zomergevoel en zorgt ervoor dat u ook in de koudere maanden in uw blootje kunt blijven zwemmen.

Al jaren zwemt deze vereniging in het Zwembad Rozengaarde in Doetinchem. Puur Natuur Achterhoek maakt daar 2x in de week voor jong en oud een feest van! Lekker blijven zwemmen in je blootje is ons motto.

Op zondag 15 september a.s. houden wij van 08.30 tot 10.00 uur een Open Inloopochtend in het Zwembad Rozengaarde, Bezelhorstweg 115, 7002 CC te Doetinchem. U bent van harte uitgenodigd om een baantje mee te zwemmen en de sfeer in de vereniging te proeven. 

Wij ontvangen u in de hal van het zwembad en wijzen u de weg.

Het hele, vernieuwde, zwembad staat dit deel van de ochtend tot onze beschikking. U kunt lekker vrij zwemmen, de kinderen kunnen spelen, u kunt een ontspanningsmassage krijgen en de glijbanen zijn geopend.

Daarnaast is kennismaken met de vereniging en de leden ook mogelijk onder het genot van een drankje en een hapje.

Goed om te weten is dat wij het keurmerk "Prettig Bloot" hebben gekregen van de Naturisten Federatie Nederland.

Sportiviteit, gezelligheid en veiligheid gaan bij ons hand in hand. Graag tot ziens op 15 september en kijk ook even op www.puur-natuur.com.