Puur Natuur Achterhoek

Wie zijn wij

NFN Open en bloot
 
  Home
  Wie zijn wij
  Wat doen wij
  Lid worden
  Niews en archief
  Publicaties
  Links
  Contact
  Contact
 
 

Puur Natuur Achterhoek is een naturistische zwemvereniging

  Het bijzondere van naturisme is, dat het heel gewoon is. Naturisme werd jaren geleden ten onrechte gezien als iets onbetamelijks. Tegenwoordig heeft het naturisme een belangrijke plaats veroverd in de harten van velen.
Naaktheid wordt door mensen die daar open voor staan ervaren als een bevrijdende, puur positieve bijdrage aan de kwaliteit van ons bestaan.
Het zwemmen in je blootje is dus heel natuurlijk en het zwembad Rozengaarde is tevens een gezellig ontmoetingspunt voor gelijkgestemden.

Vereniging Puur Natuur Achterhoek

Op 7 november 1979 is in Doetinchem de naturistische zwem- en sportvereniging "Puur Natuur" opgericht.
Het doel van onze vereniging is het bevorderen van naturistische zwem- en sportmogelijkheden in Doetinchem en omstreken.
"Puur Natuur Achterhoek" huurt het gehele jaar, uitgezonderd de zomervakantie, een gedeelte van het zwembad Rozengaarde te Doetinchem.

Puur Natuur Achterhoek is zakelijk samenwerkingspartner van NFN Open en Bloot, de belangenorganisatie voor naaktrecreanten in Nederland. Met elkaar werken we aan de promotie van naaktrecreatie en zorgen we voor een veilige en prettige manier van bloot recreŽren.

Veilig en Prettig Bloot

De vereniging Puur Natuur Achterhoek sluit aan bij het beleid van de NFN voor wat betreft Veilig en Prettig Bloot. Lees hier de Brochure Prettig Bloot van de NFN.

Statuten

Hier kunt u onze statuten lezen
(gewijzigd 2011).downloaden

Bestuur

Het hoogste orgaan van de vereniging is de algemene ledenvergadering (ALV). Ieder lid is daar stemgerechtigd. De leden bepalen het beleid en stellen de begroting en de contributie vast. De leden kiezen hun bestuur, bestaande uit 5 leden.
Het gekozen bestuur bestaat uit

  • Joke, voorzitter
  • Theo, secretaris
  • Jan, penningmeester
  • Jos, lid
  • vacature lid

Het bestuur is beleidsuitvoerend, zorgt voor de zwem-, sport- en recreatie-faciliteiten, voert de administratie, beheert de financiële middelen en behartigt de belangen van de vereniging.