Puur Natuur Achterhoek

NFN Zwemfeest 2007

NFN Keurmerk Prettig bloot
 
  Home
  Wie zijn wij
  Wat doen wij
  Lid worden
  Nieuws en archief
  Publicaties
  Links
  Contact
   
 
11 maart 2007

Ook dit jaar hebben weer een aantal leden van onze 'club' deelgenomen aan dit jaarlijks terugkerende festijn. Op zondag 11 maart 2007 kwamen zij in het sportfondsenbad in Amersfoort bijeen voor dit 33e NFN Zwemfeest.

Puur Natuur was goed vertegenwoordigd met, net als vorig jaar 4 deelnemers. Alle deelnemers mochten aan het einde van een heel gezellig dag met medailles naar huis.

Voor Maartje was er maar liefst 3 keer goud op de 50 meter vrije slag (49:5), de 50 meter schoolslag (55:0) en de 50 meter rugslag (54:5).

Amit behaalde 2 keer zilver op de vrije slag (30:8) en de rugslag (41:2). René was dit jaar goed voor een zilveren plak op de 50 meter schoolslag met 50:0 en Jan voegde daar nog eens een bronzen medaille aan toe op de 50 meter rugslag met 55:5

Ook supporters waren er velen aangereisd, wij telden er minimaal 10! Behalve het kijken naar de wedstrijden konden de aangereisden ook gebruik maken van het zwembad met sauna, solarium. Er kon worden gesprongen van hoge torenplanken en er werd ook instructie gegeven voor interessante activiteiten zoals proefduiken met ademlucht of je laten masseren door iemand van Touch Natuur.

Deelnemers en supporters waren erg enthousiast over deze sportieve dag!